DK-1'de karşılaşma Volkan Bayarslan'ın düdüğüyle başladı. Fenerbahçe etkili bir atağa kalkıştı ve DK-4'te Batshuayi'nin pasıyla Ferdi topla buluştu. Ancak Ferdi'nin şutu yandan auta çıktı, gol gelmedi.

DK-8'de Necip Uysal'ın Ferdi'ye yaptığı faul sonrası sarı kart gördü. DK-10'da ise Tadic'in pasında Batshuayi'nin şutunu Mert Günok kurtardı, Beşiktaş'ın kalesi tehlike altında kurtarıldı.

Beşiktaştan Ghezzal ve Rashica açıklaması Beşiktaştan Ghezzal ve Rashica açıklaması

DK-19'da İsmail'in sakatlanması üzerine Krunic oyuna dahil oldu ve aynı dakika içinde Beşiktaş cephesinde Beçao'nun yerine Çağlar sahaya sürüldü. DK-21'de Szymanski'nin vuruşunda kaleci Mert Günok başarılı oldu ve skoru korudu.

Ancak DK-25'te kırmızı kart gösterilen Al-Musarati ile Beşiktaş bir eksik kaldı. Fenerbahçe ise bu avantajı iyi değerlendirdi ve DK-30'da Batshuayi'nin golüyle öne geçti. İlk yarıda Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle devam eden mücadelede, Beşiktaş'ın da etkili atağı vardı. DK-40'ta Muçi'nin şutunu Livakovic önledi ve skor değişmedi.

Mücadelenin ilk yarısının sonuna en az 5 uzatma dakikası eklendi ve iki takım da aradığı golü bulmak için çaba harcadı. Ancak ilk yarıda Fenerbahçe, Batshuayi'nin golüyle 1-0 önde gidiyor. İkinci yarıda ise heyecanın artması bekleniyor.