Özgür Özel: İşçi hayatı Türkiye’de ucuz ve tehdit altında Özgür Özel: İşçi hayatı Türkiye’de ucuz ve tehdit altında

Bunlar arasında Bahar ve Nihal Candan kardeşler de bulunuyor. Fenomenlerin yanı sıra bankacı Seçil Erzan, "tosuncuk" olarak bilinen Mehmet Aydın ve Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için oy verecek isimler arasında bulunuyor. 

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre, yerel seçimlerde ünlü fenomenler, cezaevinde oylarını kullanacaklar. Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklu bulunan Dilan ve Engin Polat çifti Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda, ucuza araç sattıklarını iddia ederek "Sazan sarmalı" yöntemiyle birçok kişiyi dolandıran çetenin örgüt üyesi olarak tutuklanan Nihal ve Bahar Candan kardeşler de aynı cezaevinde oy kullanacaklar. Ünlü futbolcuları yüksek fon vaadiyle dolandıran bankacı Seçil Erzan da Silivri Cezaevinde oy kullanacak isimler arasında yer alıyor. 'Var Böyle Tipler' hesabıyla tanınan Kıvanç ve Beril Talu da Silivri Cezaevinde oy kullanacak ünlü fenomenler arasında bulunuyor. 

Oy veren ellerimiz kırılsın demişti 

Engin Polat'ın annesi Şükran Polat, oğlu ve gelininin tutukluluk durumuna sosyal medya hesabından sert bir dille tepki gösterdi. Yaptığı paylaşımda, "Bu zulmü bizlere yaşatanlar, sizlere oy veren ellerimiz kırılsaydı!" diyerek yaşadıkları mağduriyeti dile getirdi.