Henüz yayın tarihi netlik kazanmayan "Maria" isimli film, Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'in başrollerini üstlendiği bir yapım olarak merakla beklenirken filmin çekimlerinden yeni görüntüler geldi.

Haluk Bilginer, ünlü Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas'ın hayatını konu alan bu yapımda Angelina Jolie ile birlikte başrolü paylaşıyor.

"Maria" adlı film, Yunan asıllı iş insanı Aristotle Onassis'i canlandıran Haluk Bilginer ve Maria Callas'ın hayatının son dönemlerine odaklanıyor. Paris, Yunanistan, Budapeşte ve Milano gibi farklı mekanlarda çekilen film, bu iki ünlü oyuncunun performansıyla büyük bir ilgi uyandırıyor.

MARIA FİLMİNİN KONUSU

Senaryosu ünlü Peaky Blinders dizisinin yazarı Steven Knight tarafından kaleme alınan "Maria," Callas'ın 1970'lerdeki yalnızlığını ele alınıyor. Bu ünlü sopranonun yaşamının ilerleyen dönemlerindeki zorlu mücadelesi ve ilişkileri, filmin merkezinde yer alıyor. Maria Callas, New York'ta yaşayan bir Yunan göçmeniydi ve kariyeri boyunca opera dünyasının en tanınmış isimlerinden biri haline geldi. Aristotle Onassis ile uzun süreli bir ilişkisi olan Callas, Onassis tarafından terk edilmesinin ardından İtalya ve Fransa'ya taşındı. İhanetin getirdiği acıyı yüreğinde taşıyan Callas, 1977 yılında sadece 52 yaşındayken bir kalp krizi sonucu hayata veda etti. Onassis'in Callas'a yönelik taciz ve şiddet iddiaları ise zamanla gün yüzüne çıktı.

"Maria" filminin çekimleri sürerken, bu yapım sinema dünyasının ve müzikseverlerin ilgi odağı haline gelmiş durumda.