Her Cuma günü birbirinen güzel filmler sinemada seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. 17 Mayıs tarihinde vizyona girecek olan filmleri sizler için listeledik. 

Hayali Arkadaşlar 

Hayali Arkadaşlar - IF - Beyazperde.com

Yalnızlık çeken bir adam, hayali arkadaşlarıyla tanışmanın ve onlarla konuşmanın inanılmaz gücünü keşfeder. Bu sayede yakınlarının unuttuğu birçok insanla arkadaş olur. Ancak bazıları karanlık tarafa döner ve işler karmaşıklaşır.

Alem-i Cin 5: Azap

Alem-i Cin 5: Azap Fragman

İstanbul'da yaşayan Aslı, uzun yıllardır görüşmediği babasının öldüğünü öğrenince 20 yıldır uğramadığı köyüne dönmesi ve engelli kardeşiyle ilgilenmesi gerekir. Fırsat bulduğu an İstanbul'a dönmeyi planlayan Aslı, babasının ölümünün ardında tüm köylünün sakladığı büyük bir günahın olduğunu öğrenir. 

Birader

Birader Fragman

Birader filmi, Dr. Yusra için hırsızlık operasyonlarını yürüten İsmail ve Hegazy`nin hikayelerini konu alıyor. 

Şov dünyasına veda ediyor! Ellen DeGeneres 'benden bu kadar' diyerek emekliliğini açıkladı Şov dünyasına veda ediyor! Ellen DeGeneres 'benden bu kadar' diyerek emekliliğini açıkladı

Sonsuza Kadar Kaçamazsın

Sonsuza Kadar Kaçamazsın Fragman

Genç bir kız, geçmişinde yaşadığı kötü bir olaydan etkilenip anksiyete krizine girer. bu krizin ardından kız,  kendini ormanda ölümcül bir ava çıkmış bir sosyopat (J.K. Simmons) tarafından kovalanırken bulur.

Eclipse

Pandemi sebebiyle ilk kez ertelenen olimpiyatlarda hayallerine tutunup Türkiye'nin ilk olimpiyat madalyasını alabilmek için karantina, deprem, sakatlıklarla geçen zorlu bir yılın üstesinden gelmeye çalışırlar.

Şeytanla Bir Gece

Şeytanla Bir Gece' filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayınlandı

Şeytanla Bir Gece, 1977 yılının Cadılar Bayramı'nda 'Gece Baykuşları' adlı talk showda yaşanan olayları konu ediniyor. 

Ziyaretçiler: Bölüm 1

Ziyaretçiler: Bölüm 1 resimleri - Fotoğraf 3 - Beyazperde.com

Korku üçlemesinin ilk filminde, tatile çıkan genç bir çiftin tatile gidiş yolunda arabaları bozulur ve geceyi şehirden uzakta bir Airbnb evinde geçirmek zorunda kalırlar. Huzurlu bir gece olarak başlayan gece, üç maskeli katilin ortaya çıkmasıyla kabusa dönüşür.

Ryan Gosling "The Fall Guy" devam filmi geliyor! Ryan Gosling "The Fall Guy" devam filmi geliyor!

Editör: Beyza Pınar