11 Mayıs'ta Balıkesir'in Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi Emir Sokak'ta yaşanan olayda, Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencisi Ata Emre Akman, bir zincir restoranda kurye olarak çalışıyordu. Akman, motosikletle sipariş bıraktığı adresten dönerken E.Ö. adında bir kişi tarafından bilinmeyen bir nedenle saldırıya uğradı. E.Ö., Akman'ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.Saldırganın kaçmasının ardından,çevredeki vatandaşlar Polis ve Acil servisi aradı.Sağlık ekibinin yaptığı kontrol sonucunda Ata Emre Akman'ın hayatını kaybettiği bildirildi. Polis ekipleri ve savcının olay yeri incelemesinden sonra Ata Emre Akman'ın cansız bedeni, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kuryelik yapan Ata Emre'nin son anları kamerada
Olayın akabinde polis ekipleri çalışmalara başlayarak etrafta bulunan güvenlik kameralarını izledi. İzlenen kamera kayıtlarında kimliği belirlenen E.Ö.ailesiyle yaşadığı evde baskın yapılarak yakalandı.E.Ö'nün saklanmasına yardımcı olduğu söylenen babası O.Ö., gözaltına alındı.6 ayrı suç kaydı bulunan E.Ö çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Babası ise serbest bırakıldı.

Kuryelik yapan Ata Emre'nin son anları kamerada

Kamuda çok maaş uygulamasını sona erdiren yasa Resmî Gazete’de yayınlandı Kamuda çok maaş uygulamasını sona erdiren yasa Resmî Gazete’de yayınlandı

25 yerinden bıçaklanarak katledilen Ata Emre Akman'ın babası Emekli Albay Erol Akman:

"40 yıl üniforma giydim. 25 binin üzerinde asker geçti elimden. Bir askerimin bile burnu kanamadı. Ama ben kendi çocuğumu koruyamadım."

Kuryelik yapan Ata Emre'nin son anları kamerada
Ata Emre'nin annesi; 

"Bu katil, Türkiye adalet sisteminin yetiştirdiği bir katildir.Ata 11 ülke gezdi ama kendi ülkesinde öldü dememeliyiz."