Başrollerini Ryan Gosling, Emily Blunt'ın paylaştığı The Fall Guy yaz sezonunu açtı. Gosling verdiği röportajda senaryonun kendi kendine tamamlandığını dile getirdi. 

Osmaniye, Yaşar Kemal onuruna edebiyat festivali düzenliyor Osmaniye, Yaşar Kemal onuruna edebiyat festivali düzenliyor

Word of Reel aracılığıyla röportajda geçekleşti 

Gosling şunları söyledi:

"Biz zaten, bu karakterleri o kadar çok seviyoruz ki, sadece kendimiz için, film bittikten sonra Colt ve (Emily Blunt'un karakteri) Jody'ye ne olacağını bilmek istedik? Onlar için bir sonraki aşama nedir? Ve ne olduğunu tam olarak biliyoruz. Umarım seyirci de bunu bilmek ister. Diyerek sözlerine başladı. 

Daha sonra devam filmi için büyük umutları ve merakları olduğunu ve seyirciyi yüksek ölçüde etkilemek istediklerini dile getirdi.  

The Fall Guy (2024) | Movie Site | Now Playing In Theaters

Hasılat Beklentinin Altında Kaldı 

"The Fall Guy"ınn açılış hasılatı beklentilerin oldukça altında kaldığından, asıl soru devam filminin hayat geçirilme şansının olup olmadığı. Gosling filmde, neredeyse kariyerinin sonunu getiren bir düşüş yaşayan bir dublör olan Colt karakterini canlandırıyor.

Canlandırdığı Karakter Kendisinin Tam Tersi

Kendisi için yeni bir hayat inşa etmeye çalışan Colt, eski sevgilisi Jody Moreno (Emily Blunt) tarafından yönetilen yüksek bütçeli bir stüdyo filminin yıldızının kaybolmasıyla tekrar göreve çağrılır. Ancak kayıp yıldız ile ilgili gizem artar ve çok geçmeden Colt kendisini karanlık bir suç komplosunun ortasında bulur.

Bu filmin güzel yanı hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden çok iyi tepkiler almış olması. Bu bağlamda, vizyonun yolculuğu devam ederken bu kötü başlangıcın telafi edilebileceğine dair hala umut var. Bu senaryo gerçekleşirse 'The Fall Guy 2' ihtimali artacak.