Türkiye'nin sevilen dizi ve filmleri, Türkiye yapım şirketleri ile Arap dağıtımcılarının iş birliğiyle Arap ülkelerinde uyarlanmaya devam ediyor. Bu kez, Türkiye sinemasının ikonik yapımlarından "Babam ve Oğlum"un da uyarlaması yapıldı. Uyarlamada, Çağan Irmak'ın yönettiği filmdeki baş karakteri, daha önce "İstanbullu Gelin" dizisinin uyarlaması olan "Beyrutlu Gelin"de başrolde yer alan Tunuslu oyuncu Dhafer L’Abidine canlandıracak.

Çağan Irmak imzalı film, 18 Kasım 2005'te gösterime girmiş ve uzun süre vizyonda kalarak büyük bir izleyici kitlesiyle buluşmuştu. Fikret Kuşkan, Çetin Tekindor, Yetkin Dikinciler ve Binnur Kaya gibi ünlü isimlerin yer aldığı film, Suudi Arabistan yapımı "To My Son" (Oğluma) adıyla Suudi izleyicilerle buluşacak.

O3 Medya ve Double A'nın yapımcılığını üstlendiği film, geçen kasım ayında Red Sea International Festivali'nde de dikkat çekmişti.

Bu hafta 9 yeni film vizyona girecek Bu hafta 9 yeni film vizyona girecek

"To My Son" filminin oyuncu kadrosunda L'Abidine'e Ibrahim Al Hassaoui, Adam Zahr, Khairia Nazmi, Summer Shesha, Ida Al Kussay, Adam Abu Sakha, Sarah Al Yafei ve Emilia Fox eşlik etti.