Bu Hafta Vizyona Girecek Olan Filmler (17 Mayıs 2024) Bu Hafta Vizyona Girecek Olan Filmler (17 Mayıs 2024)

Sinema salonları bu hafta, çeşitli türlerde dokuz yeni filme ev sahipliği yapıyor. Wes Ball'ın yönetmenliğini üstlendiği "Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık," "War for the Planet of the Apes" sonrası geçen ve maymunların hakim olduğu bir dünyayı ele alıyor.

Romantik komedi "Çingene Kızı Zeugma," değerli bir eserin çalınmasını konu alırken, Kamil Çetin yönetmenliğinde İnan Ulaş Torun ve Altan Erkekli gibi isimler başrolleri paylaşıyor.

Hakan Eser'in komedi filmi "Beyaz Eşya," iki ailenin buzdolabı yüzünden başlarına açılan dertleri eğlenceli bir dille anlatıyor. Özge Yağız ve Burak Sevinç'in yer aldığı film, seyircilere kahkaha vaat ediyor.

Türkiye ve Azerbaycan ortak yapımı "Görücü," iki ailenin evlilik sürecinde yaşadıkları komik anları perdeye taşıyor. "MAKKA: Cinn-i Azap" ise korku severler için kara büyü ve cin temalarını işleyen bir yapım olarak dikkat çekiyor.

Korku ve gerilim türündeki "Gece Avı," geçmişle yüzleşmek zorunda kalan bir aileyi merkezine alıyor. "Kırmızı Pabuçlar" ise genç bir dansçının hayatındaki değişimi izleyiciye sunuyor.

Çocuklar ve animasyon severler için "Süper Ajan Bernard: Görev Mars" ve "Süper Köpekler," macera ve eğlence dolu hikayeleriyle bu haftanın dikkat çeken animasyonları arasında yer alıyor.