Acil durum konseyinin ardından Survivor'da dengeler altüst oldu. Berna, eleme gecesindeki düelloyu kaybederek adaya veda eden son yarışmacıydı. Bu sefer, kırmızı takım dokuz üyeye ulaşırken, mavi takımın sayısı altıya indi. Tanıtımda Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde takımlar arasında dengesizlik olduğunu belirterek, bir kırmızı takım üyesinin mavi takıma geçeceğini duyurdu. Bu gelişme, "Survivor'da takımlar değişiyor mu?" ve "Mavi takıma kim geçecek?" gibi soruları akıllara getirdi. İşte 25 Nisan 2024'te Survivor All Star'da, mavi ve kırmızı takımlar arasındaki yeni durum...

SURVİVOR KIRMIZI TAKIMDAN MAVİ TAKIMA KİM GEÇTİ?


Survivor All Star'da Berna'nın elenmesi, takımlar arasındaki dengeyi altüst etti ve kırmızı takımın avantajını artırdı. Bu dengeyi sağlamak için Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde bir kırmızı takım üyesinin mavi takıma geçeceğini açıkladı.

MAVİ TAKIMA KİM GEÇECEK?

Survivor'da, acil durum konseyinin ardından Acun Ilıcalı tarafından mavi takıma geçecek isim açıklandı. Kırmızı takımdan mavi takıma geçen isim Merve oldu.

MAVİ TAKIM

Ogeday

Furkan Kızılay

Hadise Belçika'da jüri Hadise Belçika'da jüri

Yasin

Batuhan

Seda

Damla Can

KIRMIZI TAKIM

Özgür

Aleyna

Yunus Emre

Sercan

Merve

Nagihan

Nefise Karatay

Hilmicem

Avatar Atakan

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'ın eleme düellosu finalinde Berna ile Aleyna karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan eleme düellosunda Aleyna, rakibini 5-1'lik bir skorla geçerek adada kalmayı başardı. Bu süreçte eleme düellosunu kaybeden Berna ise elenen son yarışmacı oldu.