Ünlü  Farah  Zeynep  Abdullan, kendisine syönetilen n " psikolojin ne durumda sorusuna ise " havayı tahmin edemiyoruz ve birde para birimlerini algılayamıyoruz. Yani hepimizin aynı " cevabını verdi.

Zuhal Topal'la yemekteyiz büyük ödülü kim kazandı? 17.05.2024 Zuhal Topal'la yemekteyiz büyük ödülü kim kazandı? 17.05.2024

DurakMedya'da yer alan habere göre ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah hangi estetiği yaptığını açıkladı. Oyunculuğu kadar yaptığı açıklamalar ve yorumlar ile sık sık gündeme gelen Farah Zeynep Abdullah Instagram sayfasından takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Kendisine yöneltilen sorulara cevap veren ünlü isim bazı sorulara Serdar Ortaç'ın " Senin bir kalbin var" şarkısını söyleyerek cevap verdi.

farah zeynep abdullah samimi açıklamalar

Farah Zeynep Abdullah: Rol yeteneği mi ondan aldım Farah Zeynep Abdullah: Rol yeteneği mi ondan aldım

Ünlü isim, bir takipçisinden gelen " yüzünde estetik var mı" sorusuna estetik doktorunu etiketleyerek " mezoterapi " yaptırdığını söyledi. Ünlü isim kendisine yöneltilen " psikolojin ne durumda sorusuna ise " havayı tahmin edemiyoruz ve birde para birimlerini algılayamıyoruz. Yani hepimizin aynı " cevabını verdi. Farah Zeynep Abdullah takipçisinden gelen " Bergen'de oynadığına pişman mısın " sorusuna " Hayır neden olayım " dedi.