47 yaşındaki şarkıcının, son albüm tanıtımıyla birlikte ortaya çıkan yeni aşkıyla ilgili dedikoduları besleyen bir gelişme yaşandı. Shakira'nın son klip çekimlerinde partneri olarak yer alan ve Emily in Paris dizisiyle tanınan 31 yaşındaki aktör Lucien Laviscount ile samimi sahneleri, ikilinin arasında bir ilişkinin olabileceği spekülasyonlarını doğurdu.

Demet Özdemir: Tek hayalim var; çok başarılı olmak Demet Özdemir: Tek hayalim var; çok başarılı olmak

Shakira Intiam Şarkısı

Çekimlerin ardından New York'ta bir restoranda bir araya gelen Shakira ve Laviscount'un samimi halleri, ilişki iddialarını güçlendirdi. Shakira'nın yakın çevresine göre, şarkıcı yeni ilişkisinde mutlu görünse de, geçmişteki ilişkisel travmalarından dolayı kalbinin kırılmasından endişe ediliyor.

shakiranın sevgilisi

Öte yandan, Shakira'nın yakın arkadaşları, ilişkinin hızla ilerlemesinden dolayı Gerard Pique tarafından aldatılan ve zor günler yaşayan Shakira'nın duygusal olarak hassas olduğunu vurguluyor. Ancak Shakira'nın kendisi, aşka olan inancını kaybetmediğini ve geçmiş deneyimlerinden dersler çıkararak yeni ilişkisine umutla yaklaştığını ifade ediyor.

Shakira-1

Shakira'nın yeni albümü "Las Mujeres Ya No Lloran" (Kadınlar Ağlamıyor) ise dinleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Şarkıcının, romantizm dolu şarkılarıyla hayranlarını etkileyeceği ve müzik dünyasında yeni bir döneme adım atacağı öngörülüyor.