Demet Özdemir, son görünümüyle dikkat çekiyor. Kırmızı kombiniyle tarzını ortaya koyan güzel oyuncu, giydiği ayakkabıya da özel bir vurgu yaptı. "Havalar ısındı, renkli giyinmek istedim. Kendi iç enerjimi ve kişiliğimi yansıtmak istedim. Ayakkabıdan ziyade 'pabuç' diyebiliriz. Bayramlık ayakkabısı gibi, tabii revize olmuş hali. Hazırlığım 1-1,5 saat sürdü" dedi.

Tatil planlarına gelince, Özdemir spontan bir yaklaşım benimsiyor. "Nereye vize çıkarsa durumundayım. Belki Amerika ve İngiltere olabilir, biraz spontane olacak. Ailemle vakit geçirmek istiyorum. Bali'yi de görmek istiyorum" dedi.

Ünlülerden 19 Mayıs paylaşımları Ünlülerden 19 Mayıs paylaşımları

Şu an tekneye binilecek durumda değiliz

Bir dönem tekne tatiliyle gündeme gelen ünlü isim, o günlerden bahsetti, ancak şu an için durumun farklı olduğunu belirtti. "Dört yıl önceydi o haber. Şu an tekneye binilecek durumda değiliz. Tekne aldığım haberleri çıkmıştı, o da doğru değil. Eskiden fiyatlar daha ucuzdu, şimdi dudak uçuklatıyor" açıklamasını yaptı.

Özdemir, yoğun çalışma temposundan mutluluk duyduğunu ifade etti. "Her zaman nasıl buralara geldiğimi düşünüyorum. 12 yıldır ana akımda durmadan çalıştım. Kendimi geliştirmek için tutuşuyorum. Kendimle gurur duyuyorum. Tek hayalim var; çok başarılı olmak" dedi.