Yeni bölümde, Ziya Bey'in kararıyla Kadir'in sahneye geri dönmesi, Naz'ın İncila'yı Ozan ile evlendirmek istediği planlarını altüst eder. Bu karar, Atıf ve Ziya'nın arasını bir kez daha açarken, öfke dalgalarını tetikler.

İncila, kendi kararlarını alabilmek için adım atmaya kararlıdır ve Kadir ile nişanı bozar. Ancak, İncila'nın Ozan ile evlilik planının ortaya çıkması, Müberra'yı büyük bir hayal kırıklığına uğratır. Bu süreçte, İncila kendisini sokaklarda bulur.

Naz, İncila'yı suçlamalarıyla rahatsız ederken, Mete, bu baskılara karşı çıkarak Naz ile yüzleşir. Filiz, İncila ile ilgili şok edici bir gerçeği öğrenir. İncila'yı kaybetmek istemeyen Naz, Kadir ile bir anlaşma yapar.

Mete ve İncila, içinde bulundukları kaosu geride bırakarak yeni bir hayata adım atmaya kararlıdır. Ancak, Naz'ın beklenmedik bir haberle ortaya çıkması, işleri karmaşık hale getirir.

Chris Pratt, Garfield’e nasıl hazırlandığını anlattı Chris Pratt, Garfield’e nasıl hazırlandığını anlattı

Dizinin kadrosunda Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Umar ve Tamer Levent gibi deneyimli oyuncular bulunuyor.

İncila'nın Kadir veya Ozan ile evlenmek istemediğini herkese açıkladığı tanıtım, dizinin yeni bölümü için merak uyandırdı.