Her rüya kişinin kendi yaşamsal duygu ve ve ruhsal durumuna balğıdır. Rüyada görülen semboller ve imgelerin anlamı herkes için aynı anlamda  gelmez. Rüyalar genellikle bilinçaltında oluşan  geçmiş yaşantıdan gelen mesajlardır. Geçmiş veya yakın zamanda yaşamıy olduğumuz durumlar imgeler ve semboller üzerindenrüyada görülebilir.  

Her rüya doğru yorumlanmayabilir. Bazen hiç rüyada görmeyebiliriz. Rüyalarda hiç tanımadığımız insanlarla  konuşur hiç bilmediğimiz görmediğimiz yerlerde olduğumuzu görürüz.

Rüyada gülmek ne anlama gelir? Rüyada gülmek ne anlama gelir?

rüyada boş gezdiğini görmek ne anlama gelir

Rüyada Ağlamak: Anlamları ve Yorumları Rüyada Ağlamak: Anlamları ve Yorumları

  Hiç bilmediğiniz tanımadığınız insanlarla bir arada gezdiğini görmek, yeni bir başlangıç ve sürprizleri işaret edebilir.Rüyada mutlu olduğunu ve gezdiğini görmek huzru sağlığı işaret eder.  Rüyada  gezmek , yeni yerler yeni insanlar ve yeni deneyimler yaşama isteği olarak yorumlanabilir.

 Rurüyada yalnız gezmek ne anlama gelir

Rüyada özlediğimiz kişi görmek ne anlama gelir? Rüyada özlediğimiz kişi görmek ne anlama gelir?

Rüyada sakal tıraşı olmak ne demek? Rüyada sakal tıraşı olmak ne demek?


  Rüya sahibi, gerçek yaşamındı aile, iş, arkadaş çevresinde başkalarının kontrülu altında olduğunu hissedebilir. Bilinçaltında oluşan bu durumundan
kurtulma isteğini işaret edebilir .Rüyada gezmenin   ne anlama geldiğini anlamak için,  normal yaşantınızdaki duygu durumu ve yaşadığınız olaylarıda göz önünde bulundurmak oldukça önemlidir.