Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde 2 Eylül tarihinde meydana gelen üzücü olay, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. İddialara göre, olay Kazım İ. ve Bayram Turgut adlı iki kişi arasında yaşandı. Kazım İ., peronda beklerken taşıma arabasını kullanmak üzere Bayram Turgut'tan istedi. Ancak Kazım İ., arabayı vermek istemedi ve bu nedenle tartışma başladı.

OTOGARDA ÖLÜMCÜL KAVGA

Tartışmanın ardından iki kişi birbirlerine saldırdı. Çevredeki insanlar müdahale etti ve tarafları ayırdı. Ancak kavga sonrasında Bayram Turgut, kalp krizi geçirerek yere düştü ve başını yere çarptı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Bursa Şehir Hastanesi'ne götürülen Turgut, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İKİSİ DE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Aynı kavga sırasında rahatsızlanan Kazım İ. ise polis tarafından gözaltına alındı ve kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Kazım İ. tedavi edildikten sonra adli makamlara sevk edildi ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bayram Turgut'un ölümüne neden olan bu olay, otobüs terminalinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde, Turgut ve Kazım İ.'nin başlangıçta sözlü bir anlaşmazlık yaşadığı, ardından şiddetin tırmandığı ve sonunda Bayram Turgut'un yere düştüğü anlar görülüyor.