BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre, KTÜ’ye hazırlatılan ve binanın yıkılmasına Kervan Pastanesi’nin neden olduğu yönündeki rapora firari Kervancıoğlu ve Pekel’in avukatı itiraz etti. İtiraz dilekçesine Kervancıoğlu ve Pekel’in avukatlığını kamuoyunun yakından tanıdığı ve son seçimde Cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini açıklayan Prof. Dr. Ersan Şen’in üstlendiği görüldü.

ersan şen-1

Change.org Türkiye'de  çocuğa istimrarında etek boyunu soran avukata imza kampanyası Change.org Türkiye'de çocuğa istimrarında etek boyunu soran avukata imza kampanyası

Şen itirazında, “Kolonun kesildiği iddiasının kanıtlanmadığını” belirterek KTÜ’nün raporuna karşı çıktı.

Ayrıca Şen, depremin dördüncü gününde katıldığı bir televizyon programında, yıkılan Ezgi Apartmanı’nda yaşayan müvekkili Ayça Zeynep Bildirici ve ailesi için yardım çağrısında bulunmuştu.

Ardından Bildirici’nin de yaşamını yitiren 35 kişi arasında yer aldığı öğrenildi.

oğuzhan uğur

OĞUZHAN UĞUR TEPKİ GÖSTERDİ!

Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından Ersan Şen'e tepki gösterdi. Uğur, Hatay’da depremzedeleri ağırladığı bölümden bir kesit sunarak Şen’e, “Sayın hocam Ersan Şen, bu olaydan sorumlu tutulan kişilerin avukatlığını üstlenmişsiniz. Size davanızda destek olmak isterim. Belki bu videodaki bilgiler, size NEYİ savunacağınızı daha net sergiler. Sözümü tuttum. Milyonlara ulaştı bu video. Ancak sanırım size ulaşmamış.” İfadelerini kullandı.