İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat DervişoğluCumhurbaşkanı Erdoğan ile partinin kurucu genel başkanı Meral Akşener arasındaki görüşmesiye ilişkin, "Ben bu partinin genel başkanıyım, partinin dününe bugününe yarınlarına sekte vuracak adımlara izin vermem. Ben kimsenin memuru değilim" dedi.

Özgür Özel: Netanyahu'yu alkışlayanlar insanlık suçu işlemişlerdir Özgür Özel: Netanyahu'yu alkışlayanlar insanlık suçu işlemişlerdir

Beştepe'de 1,5 saatlik zirve Ankara kulislerini de hareketlendirirken, Erdoğan'ın Akşener'e cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif ettiği iddia edilmiş, görüşmeden 3 gün sonra Akşener'in özel kalemi bu iddiayı yalanlamıştı.

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU İLK KEZ KONUŞTU

Siyaset gündemini bir süredir meşgul eden görüşmeye dair Müsavat Dervişoğlu da ilk kez konuştu. HaberTürk'te değerlendirmelerde bulunan Dervişoğlu, görüşmeden haberinin olmadığını, İletişim Başkanlığı'nın sosyal medyada yaptığı paylaşımla gördüğünü söyledi. 

Görüşmeyi olumlu bulmadığını vurgulayan Dervişoğlu, şöyle konuştu:

Beni ilgilendiren tarafı İYİ Parti'nin genel başkanı benken Sayın Erdoğan'ın Sayın Akşener ile görüşmesi. Muhatap olarak benim alınmam gerekirdi. Bazı insanlar boyuna posuna bakmadan Hasan Dağı'na oduna gitmeye kalkışırlarsa şayet işte o zaman benden ummadıkları bir tepkiyi görebilirler. Ben bu partinin genel başkanıyım, partinin dününe bugününe yarınlarına sekte vuracak adımlara izin vermem. Ben kimsenin memuru değilim.

Meral Akşener Erdoğan'la görüşme sonrası sessizliğini bozdu Meral Akşener Erdoğan'la görüşme sonrası sessizliğini bozdu

Editör: Kemal Ilıkkan