Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, Aralık 2019'da katıldığı bir programda doğuştan gelen burnundaki kemiklerin dışarıya yönelme sorununu açıklamıştı.

Feyza Civelek'in yazışmaları ifşa oldu! Feyza Civelek'in yazışmaları ifşa oldu!

Zor zamanlar yaşadı

İlkokul yıllarından beri yaşadığı sağlık sorununu dile getiren Dalkılıç, yedi kez estetik ameliyat geçirdiğini ve son ameliyatın ardından zor zamanlar yaşadığını belirtmişti.

Sekizinci kez operasyon geçirmişti

Kasım 2023'te ise sekizinci burun operasyonunu geçirdiğini sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcı, dokuzuncu kez ameliyat olacağını duyurmuştu.

Takipçilerinden özür diledi

Dalkılıç, 7 Mart Londra konserini ve diğer konserlerini sağlık sorunları nedeniyle iptal etmek zorunda kaldığını açıklamıştı ve takipçilerinden özür dilemişti.

Güzel günler yakında

Yeni bir ameliyat geçireceğini ve tedavisinin itinayla devam edeceğini belirten ünlü şarkıcı, en kısa zamanda sağlıklı ve güzel günlerde tekrar hayranlarıyla buluşacağını ifade etmişti.

Ssosyal medyadan yorum yağmuru

Son ameliyatının ardından günler sonra ortaya çıkan Murat Dalkılıç'ın görüntüleri, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Dalkılıç'ın burnuna odaklanan takipçiler, şarkıcının son haline dair çeşitli yorumlar yaptılar.