Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan, geçtiğimiz aylarda yaşadıkları ayrılığın ardından tekrar bir araya gelmişlerdi. Ceylan, ilişkilerinin sonlanmasının nedenini, Mehmet Ali Erbil'in ciddi bir ilişki yaşamaya yatkın olmaması olarak açıklamıştı. Ancak çift, ayrılığın ardından kısa sürede tekrar bir araya gelerek ilişkilerine devam etti.

"Babası olduğum için sonunda ne dersem saygı duyacak ve kabul edecek"

Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı sessiz sedasız evlendi Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı sessiz sedasız evlendi

Mehmet Ali Erbil, evlilik ve çocuk sahibi olma isteğini açıkça dile getirerek, ailesine yeni bir heyecan katmak istediğini belirtmişti. Ancak kızı Yasmin Erbil'in evlilik konusundaki çekinceleriyle ilgili olarak da "Babası olduğum için sonunda ne dersem saygı duyacak ve kabul edecek" demişti.

"Dedeme masaj yapıyorum"

Son zamanlarda pijamalarıyla ev keyfi yaparken canlı yayın açan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan'ın yaptığı espri ise sosyal medyada gündem oldu. Ceylan'ın, "Dedeme masaj yapıyorum" demesi üzerine Mehmet Ali Erbil'in yüz ifadesi dikkat çekti. Durumu toparlamaya çalışarak, "Hadi, iki gözümün çiçeği" dediği görüldü.

Anlamlandıramıyorlar

Sosyal medyada bu durum üzerine çeşitli yorumlar yapılırken, çiftin ilişkisiyle ilgili farklı görüşler dile getirildi. Kimi kullanıcılar durumu polemik olarak yorumlarken, kimileri de çiftin ilişkisini anlamlandıramadıklarını belirtti.