Müge Anlı, 20 Nisan 2012 tarihinde Karaman'da kaybolan 20 yaşındaki oğlu Mevlüt Ozan Atlar'ı arayan Ayşe Atlar'ı programına konuk etti. 11 yıldır oğlundan haber alamayan acılı anne, oğlunun öldürülmüş olabileceğini düşünerek eşinden şüphelendiğini ifade etti. Çiftin kızları ise "Annemi boğuyordu. 'Mevlüt'ü mahkemenin kapısında indiririz!' dediğini duydum." şeklinde konuştu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki bu sözler, izleyicileri derinden etkiledi. Oğlunun kaybından kocasını sorumlu tutan Ayşe Atlar, eşinin daha önce de Mevlüt'ü yaraladığını belirtti. Acılı kadın, Müge Anlı'dan yardım istedi.
Mehmet Atlar'ın oğlu Mevlüt Ozan Atlar'ı tüfekle vurduğu ve kamyonette kan izleri bulunduğu iddiaları, şüpheleri iyice artırdı. Mehmet Atlar canlı yayına bağlanarak "Ben evladımı aramam" şeklinde şaşırtıcı bir açıklama yaptı. Ancak bu sözleri, izleyicilerde daha fazla şüphe uyandırdı.

Zuhal Topal'la yemekteyiz Nadir bey kaç puan aldı? 15.05.2024 Zuhal Topal'la yemekteyiz Nadir bey kaç puan aldı? 15.05.2024

Mehmet Atlar, canlı yayındaki iddialara karşı çıkarak "Eşime ve çocuklarıma bir fiske bile vurmadım!" savunmasını yaptı. Ancak Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, çiftin kızları Ümmiye, küçükken yaşadığı travmalara dair çarpıcı ifadeler kullandı. Ümmiye'nin babası hakkında sarf ettiği sözler, izleyicilerde derin bir etki bıraktı.

Canlı yayında Mehmet Atlar'ın cinayete dair sözleri itiraf olarak yorumlanırken, flaş bir gelişme yaşandı: Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı, yayını ihbar kabul ederek soruşturma başlattı.