CHP'den sık sık milletvekili ve belediye başkan aday adayı olan ünlü oyuncu " Etek giyenden değil gizli etek kaldırandan kork. Eleştirecek bir tek bu mu kaldı. Hiç bir sorunumuz yokmuş gibi. Eleştirenleri de eleştirmek lazım" diyerek Devlet Bahçeli'ye gönderme yaptı.

DurakMedya'da yer alan habere göre ünlü oyuncu Filiz Taçbaş 2024 Eurovision Şarkı Yarışması'nı kazanan İsviçre'nin temsilcisi şarkıcı Nemo'nun sahnede etek gitmesine destek verdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tepkisine neden olan etek giyme konusuna değinen ünlü oyuncu olayın siyasete ilişkilendirmesini eleştirdi. Taçbaş " Etek giyenden değil gizli etek kaldırandan kork. Eleştirecek bir tek bu mu kaldı. Hiç bir sorunumuz yokmuş gibi. Eleştirenleri de eleştirmek lazım " dedi. 

Eylem Tok ve oğlu, Demirören Medya'da ayrılığa neden oldu Eylem Tok ve oğlu, Demirören Medya'da ayrılığa neden oldu

Ne demişti Devtlet Bahçeli

MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli, 2024 Eurovision Şarkı Yarışması'nı kazanan İsviçre'nin temsilcisi şarkıcı Nemo'nun sahne kıyafetini eleştirmişti.  Bahçeli, "Erkekle kadın arasında 3. türün tedavüle çıkması ibret levhası olmuştur. Birinci olan erkek sanatçının tüylü ceket, pembe saten etekle yarışmada boy göstermesi utanç verici yozlaşmanın teyididir" demişti.