Adıyaman AK Parti Milletvekili Yakup Taş’ın kızı mimar Hümeyra Taş, Adıyaman’ın saygın iş adamlarından Nuri Günaydın’ın oğlu Avukat Mehmet Günaydın ile evlendi.

Adıyaman Rabat Otel’de düzenlenen görkemli nikah töreninde, çiftin nikahını Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılıç kıydı. Çiftin nikah şahitliğini Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Dr. Mehmet Turgut Besni Kaymakamı Nazlı Demir, Adıyaman Baro Başkanı Bilal Doğan AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Beni kaymakamı Nazlı DEMİR, Av. Erhan Güneş, İbrahim Etem Uğur ve AK Parti il ve ilçe başkanları ile üst düzey bürokratlar yaptı.

ÇİFTİ MUTLU GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADILAR

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı düğüne, iş ve siyaset yaşamından birçok isim katıldı. Konuklara verilen yemekten sonra düğün alanına gelen gelin ve damat, alkışlarla yerini aldı. Çift nikahın ardından tebrikleri kabul etti. Düğüne katılan davetliler genç çiftlere mutluluklar diledi. Düğün töreni, uzun halaylarla, yöresel müziklerle devam etti ve takı töreninin ardından sona erdi