Kanal D'nin unutulmaz dizisi Acemi Cadı'daki rolüyle şöhreti yakalayan ve her adımı olay olan güzel oyuncu Merve Boluğur, X hesabından yaptığı YKS paylaşımıyla tepki çekti.

Acemi Cadı'nın Ayşegül'ü YKS'ye giren öğrenciler için mesaj paylaştı. Merve Boluğur, yayınladığı gönderisinde "Kızlara başarılar diliyorum, erkekler okusa da bir şey olamazlar zaten..." ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYA BAĞIMLISI OLDU

Şimdilerde ekranlardan uzak bir hayat geçiriyor olsa da sosyal medyada bir o kadar aktif olan Boluğur, geçtiğimiz günlerde yeni single'ı için hazırlıklar yaptığını açıklamıştı.

Serdar Ortaç ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelen ve nisan ayında stüdyoya gireceğini belirten ünlü oyuncu konuyla ilgili, "Hareketli, 'eller havaya’ tarzında tam bir yaz şarkısı. Hep beraber çok eğleneceğiz. Serdar Ortaç çok değerli bir sanatçı. Onun yapacağı her işte yer almayı gönülden isterim zaten. Çok özel bir insan. Eminim müthiş olacak" şeklinde konuşmuştu.

Sezen Aksu dolandırıcıların hedefi oldu: 220 bin TL'sini kaptırdı Sezen Aksu dolandırıcıların hedefi oldu: 220 bin TL'sini kaptırdı

Serenay Sarıkaya sevgilisine hitap şekli şaşırttı: Kralım Serenay Sarıkaya sevgilisine hitap şekli şaşırttı: Kralım

Editör: Kemal Ilıkkan