Kenan Doğulu 50. yeni yaşını sanatçı dostlarının katıldığı bir parti ile kutladı. Doğulu'nun Acarkent’teki evinde verdiği parti gürültü nedeniyle komşuları rahatsız edince polis müdahalesi geldi.

Ünlü sanatçı, gitar şeklindeki pastasını keserken eşine teşekkür etti:

“Aşkıma çok teşekkür etmek istiyorum. Her zaman benim yanımda olduğu, beni desteklediği, beni sevdiği ve varlığıyla bana güzellikler kattığı için. Seni çok seviyorum.”

BEREN SAAT: ÇOK ŞANSLIYIZ

Beren Saat de eşine "Senin varlığını kutladığımız bu özel gecede aslında hepimize gönderilmiş bir hediye olduğunu düşünüyorum. Hepimizin en eğlenceli anlarında, aşk acılarında, izin var. O yüzden biz, sen olduğun için çok şanslıyız. Seni çok seviyoruz." sözleriyle karşılık verdi.

Kenandogulu50Yaşgünü

SİTE SAKİNLERİ ŞİKAYET ETTİ

Kenan Doğulu’nun parti öncesi komşularına mektup gönderdi ve oluşabilecek gürültüden dolayı özür diledi. 

Site sakinleri gece yarısı yüksek sesle devam eden müzikten rahatsız olunca polis çağırdı. Uyarılara rağmen sonlanmayan partiye polis müdahale etti.

Kenan-2

Yılın aşk bombası: Hande Doğandemir "geldi benimki" diyerek paylaştı! Gizemli sevgili ünlü oyuncunun eski eşi çıktı Yılın aşk bombası: Hande Doğandemir "geldi benimki" diyerek paylaştı! Gizemli sevgili ünlü oyuncunun eski eşi çıktı

Mesut Özil'den eşine çılgın doğum günü hediyesi Mesut Özil'den eşine çılgın doğum günü hediyesi

Editör: Kemal Ilıkkan