Real Madrid ve Arsenal'de müthiş bir kariyer yaptıktan sonra Fenerbahçe'ye "Yüzyılın transferi" olarak gelen ancak beklentilerin altında kalan Mesut Özil, hayatını İstanbul'da sürdürmeye devam ediyor.

Özil ile Türkiye güzeli eşi Amine Gülşe, geçtiğimiz aylarda beraber antrenman yapmaya başlamıştı. Çift, şimdi de at binmeye merak sardı.  Son zamanlarda en büyük hobilerinin binicilik olduğunu söyleyen 36 yaşındaki Özil, eşinin 31. yaş gününe özel bir sürpriz hazırladı ve İngiliz atı hediye etti. 

Mesut2

BİNİCİLİK DERSLERİ BAŞLADI

Çiftlikte bulunan at ile haftada birkaç gün binicilik dersleri de alan çift, kızları Eda ve Ela'ya da bu sevgiyi aşılıyor.

Ayrıca Mesut Özil, sevgilisi Amine Gülşe'nin doğum günü için romantik bir kutlama düzenledi.

Eski futbolcu, gönderisine "Tüm evrendeki en güzel, sevgi dolu ve şefkatli kadın ve annenin doğum günü kutlu olsun. Her zaman yanımda olduğun için teşekkürler! Seni seviyorum aşkım" notunu düşmüştü.

2019 yılında nikah masasına oturan Mesut Özil ile Amine Gülşe'nin bu evliliğinden Eda ve Ela adında iki kızı dünyaya geldi.  

Mesut

Yılın aşk bombası: Hande Doğandemir "geldi benimki" diyerek paylaştı! Gizemli sevgili ünlü oyuncunun eski eşi çıktı Yılın aşk bombası: Hande Doğandemir "geldi benimki" diyerek paylaştı! Gizemli sevgili ünlü oyuncunun eski eşi çıktı

Ünlü oyuncu Murat Cemcir'in yeni kız arkadaşı panik yaptı Ünlü oyuncu Murat Cemcir'in yeni kız arkadaşı panik yaptı

Editör: Kemal Ilıkkan