Fenerbahçe, Süper Lig'in 34. haftasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü. Ancak bu galibiyet, teknik direktör İsmail Kartal'ı zorunlu değişikliklere ve sakatlık üzüntüsüne sürükledi.

Sakatlandı

Maçın başında Fenerbahçe, hücumda etkili bir performans sergiledi ve 30. dakikada Belçikalı forveti Michy Batshuayi'nin golüyle öne geçti. Bu gol, Batshuayi'nin sezon toplamındaki gol sayısını 23'e çıkardı. Ancak sarı-lacivertli takım, maçın ilerleyen dakikalarında sakatlık yaşadığı için İsmail Yüksek'i oyundan almak zorunda kaldı.

Oyuncu değişikliği yaptı

İsmail Yüksek'in sakatlık yaşamasıyla birlikte, Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, 19. dakikada zorunlu olarak iki oyuncu değişikliği yapmak zorunda kaldı. Yerli kuralı sebebiyle 3 yerli oyuncu bulundurma zorunluluğu olan Fenerbahçe'de, Kartal, Becao'nun yerine Çağlar Söyüncü'yü ve İsmail Yüksek'in yerine de Krunic'i sahaya sürdü.

Kadroda yer almadı

Bu değişikliklere ek olarak, Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Jayden Oosterwolde'un yanı sıra, Serdar Aziz, Leonardo Bonucci ve Miha Zajc gibi isimler teknik heyet kararıyla kadroda yer almadı.

Gözyaşlarını tutamadı

Fenerbahçe, Jose Mourinho ile görüştü! Çılgın ücret talebi Fenerbahçe, Jose Mourinho ile görüştü! Çılgın ücret talebi

Maçın 14. dakikasında sakatlanarak oyuna devam edemeyen İsmail Yüksek'in sahadan sedyeyle çıkması ve gözyaşlarını tutamaması, Fenerbahçe camiasını derinden üzdü. Ancak sarı-lacivertli takım, bu zorlu süreçte aldığı galibiyetle zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü.