Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve yönetimi, Anneler Günü'nü kutlamak ve kulüp konularını üyelerle paylaşmak için Kalamış Tesisleri'nde bir araya geldi.

Toplantıya başkan Özbek'in yanı sıra ikinci başkan Metin Öztürk, başkan yardımcıları Niyazi Yelkencioğlu ve Mehmet Saruhan Cibara, genel sekreter Eray Yazgan ile yönetim kurulu üyesi Bora İsmail Bahçetepe de katıldı.

Dursun Özbek Anneler Günü

Özbek, günün önemine vurgu yaparak, "Bugün başımızın tacı annelerimizin günü. Annelerimiz, en güzel ve en iyiyi hak ediyorlar. Tüm annelerin ve anne adaylarının bu özel gününü şükranla kutluyorum. Aramızdan ayrılmış annelerimiz var, onların da ruhu şad olsun." dedi.

Serdar Dursun yeni takımıyla resmen imzaladı Serdar Dursun yeni takımıyla resmen imzaladı

Başkanlık dönemi boyunca verdiği sözleri yerine getirdiğini ifade eden Özbek, "Başarılarımızda çalışma arkadaşlarımın büyük payı var. Sizlerin desteği olmasaydı, başarılı olamazdık. Bu süre zarfında bize ve camiaya destek olan herkese teşekkür ediyorum. Takımımıza sadık kalan ve her maçta stadı dolduran taraftarlarımıza da teşekkürler." diye konuştu.

Özbek, göreve geldiklerinde ilk olarak sosyal tesislerin durumunu ele aldıklarını belirterek, "Uzun süredir kullanılmayan bir adaya sahiptik. Adamızın Milli Emlak'a ait parsellerin irtifak tapusunu 30 yıllığına aldık. Sonrasında imar durumu için gereken adımları attık. Adamız üzerinde oluşabilecek anlaşmazlıkları çözdük. Kalamış Tesisleri'nin iyileştirilmesi için çalışmalar yaptık." şeklinde değerlendirmede bulundu.

Dursun Özbek Anneler Günü2

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, herkesin kapısının kendisine açık olduğunu söyleyerek, "Eleştirileri dinlemeye hazırız. İlgilendiğiniz konuları konuşmaya açığız. Divan kuruluna ve kongrelere katılmadan sonra eleştiri yapmak doğru değil. Bana verilen göreve hakaret edemezsiniz. Bu konuda çok duygusalım. Ben Galatasaray'da yetiştim. Sizler beni seçtiniz. Sevgi ve hoşgörü ortamı oluşturmak için buradayım, bu tür ifadeleri duymak istemem. Ben, Galatasaray'ın sorunlarını çözmek için buradayım. Kulübün malını kişisel çıkarlar için kullanmak gibi bir niyetim yok." şeklinde konuştu.

Editör: Yağız Atay