Haftalık Burç Yorumları (13-19 Mayıs 2024) Haftalık Burç Yorumları (13-19 Mayıs 2024)

Merhaba; astrolojiye gönül vermiş olanlar bu hafta gökyüzü, geçen haftaya oranla biraz daha rahatlamış durumuda gözüküyor. Geçen haftanın daralma ve bunaltma enerjisi hafif hafif geçmektedir. Bu haftaya Venüs Uranüs karesiyle başlamaktayız, bu da sevgi, aşk ve para konularında ani, öngörülemeyen ve sert olayların olacağı ve mücadele ile geçeceğini göstermektedir. Böylece para piyasalarında hafta ortasına kadar yanlış kararlar almamalı, daha sakin ve tutarlı hareket etmemiz gerekmektedir. Bazı yatırım emtialarında ani çıkışlar ya da inişler görülecek gibi duruyor. Bu hafta Ay Yay burcu ile başlayacaktır, bu da bize enerjisi bol bir hafta getirebilir, öğrenme ve bilgiye daha derinlere inme fırsatları yakalayabilir, gezme ve alışverişin bol olacağı bir etki vermektedir. Merkür Balık burcunda bu hafta bizler dalgın bir zihinle dolaşabilir, unutkanlıklarımız bol olacaktır. Kafamızın leyla olma durumunu bu hafta yoğun bir şekilde hissedeceğiz :)

Yükselen ve Güneşi Koç olanlar (21 Mart - 19 Nisan)

Koç Burcu-2

Bu hafta enerjiniz zirvede olacak ve profesyonel yaşamınızda parlak gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İş projelerinde liderlik yeteneklerinizi sergileyerek, çalışma arkadaşlarınızla daha yakın bir bağ kurabilirsiniz. Ancak, zihin karışıklığınız fazlaca olabilir, unutkanlıklarınız çok olacaktır. Finans ve para konularında dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız, bu dağınık etki sizlere para konusunda zarar getirebilir. Hafta ortalarından sonra daha rahatlamaya başlayacaksınız. Kişisel ilişkilerde daha hassas olmalısınız. İletişimde açık olun ve karşınızdakini anlamaya çalışın.

Yükselen ve Güneşi Boğa olanlar (20 Nisan - 20 Mayıs)

Boğa Burcu-1

Bu hafta Kariyer ve sosyal hayatınızda sorumluluk alma durumu olabilir, bu görevlerde zorlanmanız gözükmekte, daha net sorunları belirleyip sorumluluk alırsanız üstesinden gelebilmeniz mümkün gözükmektedir. Mali konular bu hafta öne çıkacak. Harcamalarınızı gözden geçirmek ve tasarruf planları yapmak, finansal dengeyi korumanız açısından önemlidir. İş yerinde, yaratıcı projelere odaklanabilir ve liderlik rolünü üstlenerek, ekip içinde olumlu bir etki yaratabilirsiniz. Sosyal çevrenizde ve arkadaş çevrenizde yoğun geçebilecek bir haftadasınız, kararlarınızda daha dikkatli olmalısınız, kendi kararlarınızı kendiniz almanızda fayda var.

Yükselen ve Güneşi İkizler olanlar (21 Mayıs - 20 Haziran)

Ikizler Burcu-5

Bu hafta sizler ikili ilişkiler ve ortaklıklar konusunda dikkat edeceğiniz ya da gündemlerinizin olacağı bir haftaya başlamaktasınız. Satürn tepe noktanızda olduğu için ya ebeveynler ile ilgili sorumluluklarınızda ya da iş hayatı ile ilgili sorumluluklarınızda bunalmış olabilirsiniz. İletişim becerilerinizle bu hafta dikkat çekebilirsiniz. Aile içinde veya iş ortamında, duygusal zekanızı kullanarak çözüm odaklı yaklaşımlar benimseyebilirsiniz. Hafta ortalarına doğru, yeni projelere başlamak veya eğitim fırsatlarını değerlendirmek için uygun bir zaman olacaktır.

Yükselen ve Güneşi Yengeç olanlar (21 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcu-3

Haftaya başlarken günlük koşuşturmacalarınız çok olabilir ya da sağlık konuları ile ilgileniyor olabilirsiniz. Para konularında ani harcamalarınız olabilir, kredi ve kredi kartı konularında internet alışverişlerinde daha dikkatli olmanız gereken bir dönem gibi durmaktadır. Kariyerinizde önemli adımlar atabilirsiniz. Hedeflerinizi gözden geçirip, uzun vadeli planlarınızı şekillendirerek, iş dünyasındaki yükselişinizi sağlamlaştırabilirsiniz. Ancak, aile ile bağlarınızı güçlendirmeye de özen göstermelisiniz. Hafta sonuna doğru daraldığınız konularda destek alabilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Aslan olanlar (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcu-3

Bu hafta, ilişkiler, evlilik veya ortaklık konularında çok uğraşabileceksiniz. Kazançlar konusunda dikkatli olmalısınız, para harcamalarınızda ani çoğalabilir, düşüncesizce harcamalar yapabilirsiniz. Genişlemeye ve keşfetmeye açık olun. Yabancı kültürleri tanımak veya yeni konulara dalmak için harika bir zaman. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerde dürüstlük ve açıklık, bağlarınızı daha da güçlendirebilirsiniz. Haftanın ilerleyen günlerinde daha rahatlamanız mümkün olacaktır.

Yükselen ve Güneşi Başak olanlar (23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcu-2

Bu hafta sizler ilişkiler konusunda daha yoğun enerjilerle uğraşacaksınız. Karşı tarafa karşı anlayışlı olacağınız onun bazı işlerini yüklenip, sorumluluklarında destek olabilir, yardımcı olabilirsiniz. Hizmet alanınız çok yoğunlaşacak, kendinizi arka plana alıp önceliğiniz diğer karşınızdaki insanlar olacaktır ama kendinizi daha sakin bir alana çekip rahatlatmanız bu sorumluluklarınızı yükleriniz hafifletecektir. Maddi konularda dikkatli olmalısınız. Harcamalarınızı kontrol altına almak ve geleceğe yönelik finansal hedefler belirlemek önemlidir. İş yerinde, takımınızla daha iyi bir iletişim kurarak projelerde başarıya ulaşabilirsiniz, ani kararlar almaktan kaçının.

Yükselen ve Güneşi Terazi olanlar (23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcu-2

Bu hafta bunaltıcı iş hayatı, gündelik koşuşturmacalarınızda sizler bu dönem daha dikkat etmeniz gerekiyor, ani hastalıklar ve sağlık problemleri ile karşı karşıya kalabilirsiniz, borsa, yatırım konularına ayrıca dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız. İlişkilerde dengeyi sağlamak ve partnerinizle daha derin bağlar kurmak için bu hafta önemli bir fırsat karşınıza çıkabilir, sakin ve sabırlı davranmakta fayda var. İş dünyasında, iletişim becerilerinizi kullanarak ortak projelerde liderlik yapabilir ve iş ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Akrep olanlar (23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcu-6

Bu hafta, ev hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz, tamirat, ev eşyası değiştirme, bakım gibi konularda ani gelişmeler hareketler almaktan çekinin, yakın çevre ile iletişimleriniz ile ilgili destekleriniz çok olacaktır. Evli olan Akrep burçları tartışmalar çıkabilir. Sağlık ve kişisel bakımınıza odaklanmalısınız. Fiziksel ve zihinsel sağlığınıza dikkat ederek, enerjinizi yükseltebilir ve iş projelerinde daha etkili bir şekilde yer alabilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Yay olanlar (22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcu-2

Bu hafta ev, aile, yakın çevre konuları, kardeşlere karşı yoğun günler geçirebilirsiniz. İş hayatı ile ilgili güzel açılarınız var, fırsatlar karşınıza yeni işler getirebilir, ilk başta cazip gelmekle birlikte daha sonra pişmanlık yaşamamak için iyi odaklanıp artılarını eksilerini teraziye koyup tartmalısınız. Anlaşmalar ve sözleşmelere ve iş seyahatlerine daha dikkat etmeniz gerekir. Aşk ve ilişki konularında heyecan verici gelişmeler yaşanabilir. Romantik anlar yaratmak ve partnerinizle bağlarınızı güçlendirmek için özel zamanlar ayırın. İş hayatınızda yaratıcılığınızı kullanarak projelerinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Oğlak olanlar (22 Aralık - 19 Ocak)

Oğlak Burcu-7

Bu hafta yeni kazanç kapıları karşınıza çıkabilir, iletişim problemleri yaşayabilirsiniz, dalgınlıkla yanlış mesajlar atmamaya dikkat edin. Yatırım alanında cazip olarak gördüğünüz borsa, kripto gibi alanlarda çok dikkat etmelisiniz, ani kayıplar yaşayabilirsiniz. Ev ve aile konuları bu hafta öncelik kazanabilir. Aile üyeleriyle iletişimi güçlendirmek ve evdeki konuları çözme adına zaman ayırmak, içsel dengenizi sağlamanıza yardımcı olabilir. İş yerinde, liderlik yeteneklerinizi sergilemek için fırsatlar çıkabilir.

Yükselen ve Güneşi Kova olanlar (20 Ocak - 18 Şubat)

Kova Burcu-1

Bu hafta, yoğun günler geçirebilirsiniz, bütün gezegenler nerdeyse sizin burcunuzda toplandığı için sizi zorlar, sakinlik vermez, para ile ilgili yanılgı durumlarına düşebilirsiniz. Hafta ortasına kadar para kaybı yaşayabilirsiniz, kendinizi daha sakin hareket edebilme durumuna getirmelisiniz, böylece karşılaştığınız zor durumlarda sakinlik size kazandıracaktır. İletişim becerilerinizle dikkat çekebilir ve projelerinizi açık ve net bir şekilde ifade edebilirsiniz. Sosyal çevrenizle etkileşimde bulunmak, yeni iş fırsatları ve kişisel gelişim için kapıları açabilir.

Yükselen ve Güneşi Balık olanlar (19 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcu-3

Bu hafta ve ilerleyen günlerde 12. gizli evinizde Mars sizlere gizli düşman verebilir, iç hahayatınızda ruh daralması, bunalma yaşayabilirsiniz, ani sağlık sorunları dolayısıyla hastanelerde vakit geçirebilirsiniz, isteklerinizle ilgili zorlanmalar yaşayabilirsiniz, bu hafta kendinize kendinizin faydasının olacağı bir hafta diyebilirim, maneviyatınızla bu sıkıntıları atlatabilirsiniz. Maddi konularda daha dikkatli olunmalı. Harcamalarınızı kontrol altına almak ve tasarruf yapmak önemlidir. İş yerinde,