Sakatlık Haberleri

sakatlık haberleri ve güncel sakatlık gelişmeleri, sakatlık ile ilgili tüm video, sakatlık fotoğrafları ve sakatlık haberleri Son Dakika Haberleri ve Güncel Haber Başlıkları - Samimi Haber sitemizde


Spor

Fenerbahçe'de son olarak Oosterwolde’nin Olympiakos deplasmanında menisküsü yırtıldı; sezonu kapattı. Sarı-lacivertli futbolcuların ağırlıklı olarak adale sakatlığı yaşaması kafaları karıştırdı.

Spor

Fenerbahçe, deplasmanda Olympiakos ile karşılaştığı mücadelede sakatlanan Hollandalı futbolcu Jayden Oosterwolde'nin son durumunu açıkladı.

Spor

Anadolu Efes Basketbol Takımı'nın EuroLeague'de Yunanistan'ın Panathinaikos ekibiyle dün yaptığı maçta sakatlanan Erkan Yılmaz ameliyat edildi. Yılmaz'ın 3 ay sahalardan...

Spor

Fenerbahçe'de bir süredir ağrıları nedeniyle dinlendirilen Fred'in durumu Adana Demirspor karşılaşmasına kadar yakından takip edilecek.

Spor

Bayern Münih, Galatasaray'dan transfer ettiği Fransız sağ bek Sacha Boey'un antrenmanda yaşadığı sakatlıkla ilgili açıklama yaptı.

Spor

Galatasaray'da kasığında ağrı hisseden milli futbolcu Kaan Ayhan, Sivasspor'la oynanacak Süper Lig maçının kadrosundan çıkarıldı.

Spor

Fenerbahçe maçında yüzüne darbe alan Icardi hakkında Galatasaray Spor Kulübü, "Mauro Icardi’nin yapılan göz hastalıkları, kulak burun boğaz ve plastik...