Hastane Haberleri

Hastane haberleri ve güncel Hastane gelişmeleri, Hastane ile ilgili tüm video, Hastane fotoğrafları ve Hastane haberleri Gazete Manşetleri Bugün - Son Dakika Haberleri - Samimi Haber sitemizde


Yaşam

Geçtiğimiz aylarda beynine pıhtı atması sonucu uzun süre hastanede tedavi gören ünlü oyuncu Kadir İnanır, bir kez daha hastaneye kaldırıldı.

Yaşam

Bursa'da bahar nezlesi şikayetiyle hastaneye götürülen 7 yaşındaki Yüsra Türkoğlu'nun, ailesinin iddialarına göre yanlış serum tedavisi nedeniyle hayatını kaybetti.

Edirne’de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin çatısında çıkan yangın, kontrol altına alındı.

Gündem

Sağlık sektöründe görev alacak 889 personel alımı yapacak. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. KPSS şartı aranmayacak

Dünya

Avustralya'nın en büyük hastanelerinden birinde akıl sağlığı tedavisi gören bir kadının intiharı üzerine hastane cezai suçlama ile karşı karşıya kaldı.

Gündem

Denizli'de üniversite hastanesinin bahçesinde yer alan kafeteryada düzenlenen silahlı saldırı sonucu çok sayıda kişi yaralandı.

Yaşam

Türk Sanat Müziği'nin "Taş Bebek" lakaplı ünlü sanatçısı Gönül Yazar, bacağına pıhtı atması nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yazar'ın yaklaşık bir haftadır...

Gündem

Adana'da hastanede sahte doktor yaka kartıyla yakalanan kadının, bu sıfatla herhangi bir tanı ve tedavi alanında bulunmadığı bildirildi.