Hamas Haberleri

Hamas haberleri ve güncel Hamas gelişmeleri, Hamas ile ilgili tüm video, Hamas fotoğrafları ve Hamas haberleri Gazete Manşetleri Bugün - Son Dakika Haberleri - Samimi Haber sitemizde


Dünya

Hamas ve İsrail arasındaki müzakere görüşmeleri, Netanyahu'nun ABD'den dönüşüne kadar ertelendi. Konuyu takip eden uzmanlar ertelemenin asıl sebebini yorumladı.

Dünya

Çin’in ev sahipliğinde bir araya gelen Filistinli gruplar, ulusal birlik konusunda uzlaşı sağladı. Uzlaşı ABD ve İsrail'i kızdırdı.

Dünya

Knesset`te alınan Filistin Devleti’ni tanımama kararına direniş hareketleri tepki gösterdi. Hamas ve İslami Cihat, FKÖ’ye ‘ulusal duruş’ sergileme çağrısı yaptı.

Dünya

ABD'li diplomatlar, Ortadoğu'daki en büyük ABD üssüne ev sahipliği yapan Katar'a, Hamas ile ilişkisini gerekçe göstererek resmen şantaj yaptı.

Dünya

Hamas, "Gazze Şeridi'nin geleceği konusunda Filistin yönetimini devre dışı bırakmayı amaçlayan plan ve önerileri kabul etmediğini" bildirdi.

Dünya

ABD Başkanı Joe Biden’ın 31 Mayıs'ta İsrail'e ait olduğunu söylediği yeni ateşkes taslağı Hamas’tan yine olumlu karşılık buldu.

Dünya

Aksa Tufanı Operasyonu'nda Hamas'a  destek verdiği iddiasıyla İran, Suriye ve Kuzey Kore'ye dava açıldı.

Dünya

ABD basını, Hamas’ın yeniden toparlandığına, İsrail ordusunun ise  yorgunluğuna işaret ederek, çatışmaların bir yıpratma savaşına dönüşebileceğine işaret etti.

Dünya

ABD Başkanı Joe Biden'ın, CIA Direktörü William Burns'ü Hamas ile İsrail arasında ateşkes ve büyük çaplı esir takası anlaşması görüşmesi...

Gündem

Hamas'ın Gazze'deki Başkan Yardımcısı Halil el-Hayye öncülüğündeki heyetin, İsrail ile ateşkes görüşmelerini tamamlamak üzere Kahire'ye gittiği kaydedildi.

Dünya

Gazze'de savaş devam ederken çatışma haberleri de art arda geliyor. İsrail saldırıları altında yaşayan Gazzeli Filistinliler de karşılık vermeye devam...

Dünya

Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun savaşı kesinlikle kaybettiği ve Hamas'ın ortadan kaldırılma riski olmadığını söyledi.