Sabriye hanım Murat beyle olan ilişisini bitrmek için çaba harcasada Murat beyin hakkında ortaya atılan iddilar Esra Erol dahil herkesi şoke etti. 

Kendisini bekar ve kimsesiz olarak tanıtan Murat bey kendisinden 24 yaş büyük Sabriye hanımla ilişki yaşamaya başladı. İlerleyen zamanlarda anormallik olduğunu hisseden Sabriye hanım,Murat bey tarafından şiddet gördüğünü günlerce odaya kilitlendiğini,aç bırakıldığını evden kovmak istediğinde ise gizlice evin anahtarı kopyattığı için tekrar eve girebildiğini dile getirdi.

Esra Erol'da şok eden ihbarlar!
Söylenilen iddialara susarak tepki veren Murat beyi ekranlarda izleyicilerden canlı yayına ihbar yağdı.

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 14.05.2024 Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 14.05.2024

Telefonla canlı yayına bağlanan izleyici;

'Ben Murat'ın eski kayınvalidesiyim kızım 3 yıldı ondan boşanmak için onu arıyor. Ailesi bile nerede olduğunu bilmiyordu. Murat normal bir ruha sahip değil kızıma günlerce işkence etti.Eve kilitleyip kemerle dövüyordu.Biz kızıma günlerce ulamadık. Kızımı bu adamın elinden zor kurtardık. Daha fazla konuşmak istemiyorum ama bu adam normal bi insan değil' şeklinde konuştu.

Esra Erol'da şok eden ihbarlar!
Telefonla bağlanan Murat beyin annesi;

'Ben 4 yıldır oğlum Murat'ı arıyorum. Kendinden 4 yıldır haber alamıyorduk. Televizyonda görünce şok oldum. Benim oğlum boşanma depresyonunu atlatamadı.Ben oğlumu kaybetmek istemiyorum neden herkese ailem yok diyo anlamıyorum biz hayattayız senelerdir onu arıyorduk' dedi.

Esra Erol'da şok eden ihbarlar!

Stüdyoda bulunan avukat Hülya hanım ;

'Hakkınızda bu kadar ihbar var neden hiç birine cevap vermiyorsunuz? eski eşinizi dövmüşsünüz anneniz,eski eşiniz sizin hep kötü yanlarınızı söylüyor bir cevap vermeniz gerekmez mi?' diye sordu

Sessizliğini,duruşunu asla bozmayan Murat bey sadece 'hiç bir şey demek istemiyorum' demekle yetindi.

Esra Erol'da şok eden ihbarlar!

Canlı yayına ihbar üzerine ihbar gelirken Sabriye hanımın komşusu telefonla yayına bağlanarak;

'Murat'tan bütün apartman korkuyor. Kendisi Sabriye ablaya çok işkence ediyor,çok dövüyor. Korkmamızın sebebi biz yabancı uyrukluyuz kavgaya karışmak istemiyoruz. Ama Murat abi Sabriye ablayı eve kilitleyip dışarı çıkıyordu. Telefonnla yardım istediği zaman gelip kemerle dövüyordu. şeklinde konuştu.

Esra Erol'da şok eden ihbarlar!