Şarkıcı Ebru Gündeş, iş insanı Murat Osman Özdemir ile Dubai'de geçtiğimiz günlerde evlendi. Bu evliliğin hemen ardından çıkan haberlerde Gündeş'in 4,5 aylık hamile olduğu iddia edilmişti. Ancak, konuyla ilgili programda konuşan Müge Dağıstanlı, Ebru Gündeş'in hamile olmadığını duyurdu.

Ebru Gündeş Evlenip Balayına Mı Gitti

49 yaşındaki ünlü şarkıcı ile 37 yaşındaki Murat Osman Özdemir'in Dubai'de gerçekleşen düğünlerinin ardından romantik pozları da medyada yer almıştı.

Gündeş'in ani evliliğiyle ilgili haber yapan Onur Akay ise, şarkıcının hamile olduğunu iddia etmiş ve bu iddiasını net bir şekilde duyurmuştu.

Ebru Gündeş Ilk Paylaşımı

Aramızda Kalmasın programında Ebru Gündeş'in hamile olup olmadığı konuşulduğunda, Müge Dağıstanlı, Gündeş'in hamile olmadığını ve iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Hülya Avşar'dan milyonluk reklam anlaşması Hülya Avşar'dan milyonluk reklam anlaşması

"EBRU GÜNDEŞ HAMİLE DEĞİL"

Dağıstanlı, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Biz de araştırdık ve soruşturduk, Ebru Gündeş hamile değil ama olmayacağı anlamına gelmez. Gündeş'in 4,5 aylık hamile olduğu iddia edilmişti. Temmuz'da bu kadının bebeğini dünyaya getirmesi gerekiyor. Fakat konser takvimine baktığımızda Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül full dolu. Birkaç gün değil hem de...Hamile ve doğurmak üzere olan bir iş kadının bir sahne sanatçısının iş takvimi takvimi değil. Eğer gerçekten hamile olsaydı o Temmuzu ve Ağustos'u ertelerdi. Hem imzaları da yeni atmış."