Özgür Özel, oyunu Manisa Merkez Yunusemre ilçesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu'nda ailesi ile birlikte oy kullandı.

Erdoğan, Azerbaycan Başbakanı Asadov ile bir araya geldi Erdoğan, Azerbaycan Başbakanı Asadov ile bir araya geldi

Özel'in okula geldiği sırada bazı vatandaşlar alkış ile destek verdi. Vatandaşlar Özel'e öncelik vermek istese de taleplerini reddedetti.

Özel'in oy kullandığı Yunusemre ilçesinde 12 aday yarışıyor.. Özgür Özel oy verme işleminin ardından Ankara'ya dönerek şeçim sonuçlarını CHP Genel Merkezi'nde takip edecek.

CHP liderinin açıklamasından öne çıkanlar şu şekilde:

"Değerli basın mensupları, hepinize iyi pazarlar diliyorum. Hangi siyasi partiden olursa olsun seçmenden oy isteyen herkese başarılar diliyoruz. Geçmiş dönemde şikayet ettiğimiz haksızlıklar oldu ancak çok büyük olaylar olmadan bugüne kadar geldik. Zaman zaman seçimlerde tansiyon yükselebilir. Herkese bugün sakinliğini korumaları çağrısını yapıyorum. Kazanma sevincinde, tüm vatandaşlarımıza silahlardan uzak durma çağrısı yapıyoruz. Elbette sevinç gösterileri olacaktır, bu seçimin kaybedeni olmayacaktır. Sandıkta 20 milyon, 30 milyon kişiyiz. Ama yarın 84 milyon kişiyiz. YSK'yi takip ediyoruz. Şu ana kadar bir sorun yok."