Sinema salonlarında afişler sürekli yenileniyor. Bu hafta 9 yeni film vizyona giriyor.

İşte o filmler...

Milyonlarca kişi Portakal Çiçeği Karnavalı 'nda buluştu Milyonlarca kişi Portakal Çiçeği Karnavalı 'nda buluştu

Son Şarkı: Ahmet'in Türküsü

Ahmet Kaya'nın hikayesini işleyen "Son Şarkı-Ahmet'in Türküsü", sanatçının hikayesini beyaz perdeye yansıtacak. Kaya'nın müzik kariyerinin yanı sıra toplumsal etkisine de değinilen filmde, dönemin gündemine dair pek çok soru cevaplandırılıyor.

Yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı'nın oturduğu filmin başrollerinde Celil Nalçakan ile Ezgi Şenler yer alıyor.

Senden Başka

Başrollerini Sydney Sweeney ve Glen Powell'in paylaştığı filmde iyi giden ilk buluşmanın ardından birbirinden soğuyan Bea ve Ben'in öyküsü konu alınıyor.

İki Nehir Arasında

Berfi Dicle Öğüt'ün yönetmek koltuğunda oturduğu filmler 1. Dünya savaşında Irak cephesindeki Türk ve İngiliz askerlerin ilişkisi anlatılıyor.

Şaşkın Damat

Rami Imam'ın yönetmeni olduğu Mısır yapımı komedil filminde, soy krizi nenediyle başı ağrıya bir doktor ve aileler arasındaki olaylar konu alınıyor.

Korku filmleri

Scott Chambers ve Becca Hirani'nin yönettiği Derin Tehlike, köpek balığı saldırısı ile ailesini kaybeden genç bir kadının hikayesi anlatılıyor.

Auhustus Prew, Justin Long ve Andrea Bang'in rol aldığı John McPhail'in filmi Sevgili David, çocuk görüntüsündeki şeytani varlığın David adındaki birine musallat olması anlatılıyor.

Haftanın Animasyon filmleri

Dong Long ve Nigel W. Tierney'in uyarladığı Çin yapımı Altın Gaga ve Macera Çetesi filmleri iç güdülerinin peşinden giden ve uçmayı öğrenen Altıngaga'nın, bazı sırları çözmek için kardeşiyle Kuşlar Şehri'ne gidişi konu alınıyor.

Norveçli yönetmen Andrea Eckerbom'un filmi Ayı Teddy'nin Maceraları çocukların ilgisini çekmeye aday duruyor.