Sözleşmeleri devam eden ve Beşiktaş formasıyla performanslarıyla dikkat çeken 9 yabancı futbolcu arasında Omar Colley, Gedson Fernandes, Arthur Masuaku, Milot Rashica, Al-Musrati, Ernest Muçi, Alex Oxlade-Chamberlain, Amir Hadziahmetovic ve yerli statüsünde oynayan Bakhtiyor Zaynutdinov yer alıyor. Bu futbolcuların gelecek sezon takımda kalacakları öngörülüyor.

Beşiktaş'ta Gidecek Ve Kalacaklar

Ancak, Vincent Aboubakar, Jackson Muleka, Daniel Amartey ve Jonas Svensson'un durumu henüz netlik kazanmış değil. Bu futbolcuların geleceği, teknik direktör ve yönetim tarafından değerlendirilmeye devam ediyor.

Beşiktaş'ta Kimler Gidecek

Diğer yandan, gelecek sezon Beşiktaş forması giymeyecek yabancı futbolcular da belli oldu. Valentin Rosier, Jean Onana, Javi Montero, Ajdin Hasic, Ante Rebic, Joe Worrall ve Rachid Ghezzal, kulüple yollarını ayıracak futbolculardan bazıları olarak belirlendi.

NBA'de normal sezonun MVP'si Jokic NBA'de normal sezonun MVP'si Jokic

Beşiktaş'ta Yaprak Dökümü

Beşiktaş yönetimi, kadro planlamalarını dikkatlice yaparak yeni sezonda güçlü bir takım oluşturmayı amaçlıyor. Transfer dönemi ve teknik direktörün taktiksel tercihleri de kadroda değişikliklere yol açabilir. Takımın gelecek sezon performansı merakla bekleniyor.

Beşiktaş'ta Kimler Kalacak