Fenerbahçe kazandı! Şampiyonluk son haftaya kaldı Fenerbahçe kazandı! Şampiyonluk son haftaya kaldı

Başkan Ertuğrul Doğan, Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde elde ettiği başarıyı ve takımın hedeflerini değerlendirdi. Telefonla yayıncı kuruluşa bağlanarak açıklamalarda bulunan Başkan Doğan, takımın bu sezonki hedeflerini ve taraftarın önemini vurguladı.

Doğan, Trabzonspor'un bu sezonki hedeflerinin kupa ve ligi 3. sırada bitirmek olduğunu belirtti. Bu hedeflere doğru emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti. Ayrıca, Trabzonspor'un zor günlerinde İstanbul'daki taraftarlarına teşekkür etti ve hafta içi yapılan maçlarda takıma verdikleri destekten dolayı minnettar olduklarını dile getirdi.

Başkan Doğan ayrıca, transfer konusunda da açıklamalarda bulundu. Transferlerin hızla devam ettiğini belirterek, yakın zamanda bitme aşamasına gelen 3 transferin olduğunu ve hatta 4. transferin de müjdesini verdi. Yeni sezon planlamasının erken başladığını ve hem teknik ekibin hem de kulübün izleme ekiplerinin çalışmalarının olduğunu dile getirdi. Transferlerin genç yetenekli ve tecrübeli isimler olacağını vurguladı ve bu sezon hata yapma lükslerinin olmadığını belirtti.

Başkan Doğan ayrıca, taraftarlara güven vererek, izleme ekiplerinin ve kendilerinin titiz çalışmalarıyla transfer dönemini geçirdiklerini ve hedeflerinin Trabzonspor taraftarlarına güzel bir sezon yaşatmak olduğunu sözlerine ekledi.

Trabzonspor için biten 3 transferin Glasgow Rangers'ta forma giyen Borna Barisic ve John Lundstram ayrıca Gaziantep FK'da kiralık olarak forma giyen Denis Dragus olduğu biliniyor.İmza aşamasına gelen diğer transferin de Clermont'un 23 yaşında ki On numarası Muhammed Cham olduğu aktarıldı.