Spor Haberleri

spor haberleri ve güncel spor gelişmeleri, spor ile ilgili tüm video, spor fotoğrafları ve spor haberleri Son Dakika Haberleri ve Güncel Haber Başlıkları - Samimi Haber sitemizde


Spor

Milli yıldızımız Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği Inter, ezeli rakibi Milan’ı 2-1 yenerek Serie A şampiyonu oldu.

Spor

Dünyanın en popüler ve en hızlı büyüyen motor sporları organizasyonları Dünya Superbike Şampiyonası ve Dünya Supersport Şampiyonası’nda 2024 sezonunun 3....

Spor

Real Madrid forması giyen Arda Güler'in, İspanyol devinde süre alamadığı için ayrılmak istediğini kulüp yönetimine bildirdiği iddia edildi.

Spor

Beşiktaş, Süper Lig'in 32. haftasında kendi sahasında ağırladığı Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Spor yazarları mücadeleyi kaleme aldı.

Spor

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı, FIBA EuroLeague Dörtlü Final organizasyonunun finalinde Villeneuve d'Ascq LM ile karşılaşacak.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Ali Koç, Ertuğrul Doğan ve Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ketenci'ye Profesyonel Futbol...

Spor

Fenerbahçe'de son olarak Oosterwolde’nin Olympiakos deplasmanında menisküsü yırtıldı; sezonu kapattı. Sarı-lacivertli futbolcuların ağırlıklı olarak adale sakatlığı yaşaması kafaları karıştırdı.

Spor

Fenerbahçe Alagöz Holding, EuroLeague Women Final Four'da ÇBK Mersin'i 89-80 mağlup etti ve üst üste üçüncü kez finale yükseldi.

Spor

Trabzonspor, kağıt üzerinde galip olduğu bir maçı göz göre göre kaybetti. Santraforsuz oynuyorsan, mağlubiyete kendini hazırlayacaksın. Her hafta sahaya ya...

Spor

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat TFF seçimleri hakkında konuştu.

Spor

Fenerbahçe, deplasmanda Olympiakos ile karşılaştığı mücadelede sakatlanan Hollandalı futbolcu Jayden Oosterwolde'nin son durumunu açıkladı.

Spor

Fenerbahçe'de Olympiakos maçının 73. dakikasında sarı kart gören Fred, ikinci maç öncesinde cezalı duruma düştü.