Gördüğü sahte görseller karşısında şaşkınlık yaşayan Llewellyn, duruma isyan etti. Özellikle takipçilerini uyararak, bu tür görsellerin gerçek olmadığını vurguladı.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'i çeken gazetecilere şok saldırı! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'i çeken gazetecilere şok saldırı!

Sosyal medyada 'Barbi' olarak tanınan Llewellyn, yapay zeka kullanılarak manipüle edilmiş çıplak fotoğraflarının dolaştığını fark ettiğinde şaşkınlığını dile getirdi. Kendisi bile bir an için inandığını söyleyen fenomen, bu durumun gerçekten rahatsız edici olduğunu belirtti. Instagram hesabının hikaye bölümünden hayranlarını uyaran Llewellyn, yapay zeka teknolojisinin bu şekilde kullanılmasına karşı olduğunu net bir şekilde ifade etti.

24 yaşındaki fenomen, "Bir yapay zeka uygulamasıyla herhangi bir resmi çıplak hale getirebilmek mümkün. Bu durumdan kesinlikle rahatsızlık duyuyorum. Lütfen, bu tarz görsellerin bana ait olduğunu düşünmeyin. İşte orijinal fotoğrafım ve altındaki fotoğrafın üstsüz olduğu bariz. Kendi isteğimle bunu sansürlemek zorunda kaldım" dedi.