Çılgın Bediş,Kaygısızlar dizleriyle 90'ların sevilen isimlerinden olan oyuncu Çiçek Dilligil ve müzisyen eşi Bora Öztoprak'ın Ardahan isimli oğulları Amerikaya eğitim için gitmişti.

Yılın aşk bombası: Hande Doğandemir "geldi benimki" diyerek paylaştı! Gizemli sevgili ünlü oyuncunun eski eşi çıktı Yılın aşk bombası: Hande Doğandemir "geldi benimki" diyerek paylaştı! Gizemli sevgili ünlü oyuncunun eski eşi çıktı

Ünlü isimlerin çocuğu cinsiyet değiştirdi!
Uzun zamandır Amerikada yaşayan Ardahan,fiziksel görüntüsünü ve adını değiştirerek 'Ayda' oldu. Kadın olmak için Amerika'da destek alan 'Ayda' cinsiyet değişliği yaşadı.

Ünlü isimlerin çocuğu cinsiyet değiştirdi!

Konuyla ilgili açıklama yapan Çiçek Dilligil;

"26 yaşında artık bir birey. Aile olarak çocuğumuzun yanındayız. Adı artık Ayda. Uzun da bir süreç içerisinde, bu sabah uyandım, 'hadi' diye bir süreç değil. Heves ve marjinal bir durum da değil" ifadelerini kullandı.

"Amerika'da yaşıyor, önemli kliniklerden destek alıyor" diyen ünlü oyuncu, "Cinsiyet değişikliği söz konusu olduğunu söylediler. Bu iddia doğru mu?" sorusuna ise "Evet cinsiyet değişikliğinin de başındayız" cevabını verdi.