"Şeytan Marka Giyer", "Kara Şövalye Yükseliyor" ve "Yıldızlararası" gibi başarılı yapımlarla tanınan Oscar ödüllü ABD'li oyuncu, bu deneyimi "iğrenç" olarak nitelendirdi.

Hathaway, "Bir oyuncunun uyumunu ölçmek için diğer oyuncularla öpüşmesi normal kabul ediliyordu. Bana göre, bu uyumu ölçmenin en kötü yolu" dedi. Oyuncu, "Bugün 10 kişi gelecek ve sen de kadroya alındın. Hepsiyle öpüşeceğin için heyecanlı değil misin?" şeklindeki teklife karşı şaşkınlığını belirtti ve bu durumun kendisine "iğrenç" geldiğini ifade etti.

Les Misérables (Sefiller) filmiyle Oscar kazanan Hathaway, 10 erkek oyuncuyu öpmek zorunda kaldığını söyledi. Ancak genç yaşta olduğunu ve her şeyi kaybetmenin kolay olduğunu düşündüğü için heyecanlıymış gibi davrandığını ekledi. Hathaway, bu deneyimin kötü niyetli olmadığını vurgulayarak, o dönemin şimdiye göre farklı olduğunu belirtti.

Yıldız Tilbe bu yaz Ege'yi sallayacak Yıldız Tilbe bu yaz Ege'yi sallayacak

Ayrıca, 2015 yılında bir tiyatro oyunu sırasında düşük yaptığını da paylaşmıştı. Broadway'de sahnelenen "Grounded" adlı oyunda hamile bir kadını canlandıran Hathaway, doğum sahnelerini oynarken zorlandığını ve sahnede her şeyin yolunda gibi göstermek için içindeki duyguları bastırmanın zor olduğunu açıkladı.