Çeyrek altın ne kadar? 16 Mayıs altın fiyatları Çeyrek altın ne kadar? 16 Mayıs altın fiyatları

Son düzenlemelerle birlikte kredi kartı nakit avans taksit sayısının azaltılması ve kredi faiz oranlarının yükselmesi, tüketicileri alternatif finansman yöntemleri aramaya yönlendirdi. Ancak, bankalar halihazırda düşük tutarlarda borçlanma imkanı sunmak için yeni kampanyalar başlattı.

Merkez Bankası'nın kredi kartı nakit çekimi taksit sayısını 3'e düşürmesiyle birlikte, tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamak için alternatif finansman yöntemlerine olan ilgisi arttı. Bu kapsamda, bankalar 'hoş geldin' adı altında faizsiz kredi kampanyalarıyla dikkat çekiyor.

Düşük Faizlikredi Verenbankalar

Yeni müşterilere özel olarak sunulan bu kampanyalardan biri, Enpara'nın 6 ay vadeli yüzde 0 faizli 10 bin TL kredi imkanı. Aylık taksit tutarı 1.666,67 TL olarak belirlenmiş durumda. 

QNB Finansbank da benzer bir kampanyayla yeni müşterilere özel %0 faizli kredi veriyor ve kredi tutarı 10 bin TL ile sınırlı. 6 ay vadeli kredinin aylık ödemesi ise 1.666,67 TL.

İş Bankası, müşterilerine özel faizsiz taksitli nakit avans imkanı sunarken, Akbank ve Denizbank da benzer şekilde müşterilerine faizsiz kredi ve taksitli nakit kampanyaları düzenliyor.

Düşük Findeks Puana Kredi Veren Bankalar

Akbank müşterisi olanlara %0 faizle 10.000 TL 6 ay vadeli ihtiyaç kredisi ve 20.000 TL 6 ay vadeli taksitli avans imkanı sunuluyor.

16.02.2024 - 22.03.2024 tarihleri arasında Denizbank müşterisi olanlara 6 ay vadeli 20 bin TL faizsiz kredi ve 10.000 TL'ye varan taksitli nakit kampanya sunuluyor. 20 bin TL, 6 ay vadeli kredinin aylık geri ödemesi ise 3,333.33 TL.

Düşük Faizli Kredi

Özellikle düşük tutarlarda sıfır faizli kredi imkanının devam etmesi, tüketicilerin bu kampanyalara ilgisini artırıyor. Ancak, uzmanlar, tüketicilerin kredi kullanırken dikkatli olmaları gerektiğini ve geri ödeme planlarını dikkatlice yapmaları gerektiğini vurguluyor.