Avrupa futbolunda liglerde sona gelinmek üzereyken oynanan karşılaşmalarda nefesler tutuluyor. Avrupa'nın üst düzey liglerinde şampiyonluk hattında ve kümede kalma yarışındaki maçlar büyük bir heyecana sahne oluyor. Futbolseverler birbirinden bol pozisyonlu ve gollü karşılaşmalar karşısında heyecanı dorukta yaşıyorlar.

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda 7.gün 59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda 7.gün

Buna göre önceki hafta sonu çok sayıda ligde oynanan maçta sürpriz sonuçlar yaşanırken futbol tutkunları bu karşılaşmaları keyifle seyretti.

İspanya'da milli yıldızımız Arda Güler, La Liga'nın 28. haftasında Celta Vigo'ya karşı attığı golle, özellikle Türkleri sevindirdi.

Arda Güler'in golü sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Türk futbolseverler o golü defalarca kez izlerken Güler'e  tebrik ve destek mesajları yağdı.

Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yaşanan şampiyonluk mücadelesi devam ediyor. İki büyük takım arasındaki kıyasıya mücadele taraflar tarafından yakından takip ediliyor.

Galatasaray, Rizespor maçı da futbol gündemine damgasını vurdu. 29. haftanın açılış maçında Galatasaray, Rizespor'u 6-2 yendi. Sarı-kırmızılıların rakibi Fenerbahçe de dün  Pendikspor'u 4-1'lik skorla mağlup etti.

11 Mart Mac Programi

11 Mart maç programı şu şekilde:

Manisa FK - Ümraniyespor 20:30

Gaziantep FK - Beşiktaş 20:30

Randers - Midtjyland 21.00

Al Nassr - Al Ain 22.00

Lazio - Udinese 22:45

Almeira - Sevilla 23:00

Chelsea - Newcastle United 23:00