27 yaşındaki oyuncu, Instagram hesabında sadece sevgilisi Tom Holland'ı değil, tüm kullanıcıları takipten çıktı. Bu hamle, genç oyuncunun yeni filmi "Challengers"ın tanıtımı için bir strateji olarak düşünülüyor.

Zendaya, daha önce birçok ünlünün yaptığı gibi yeni projeleri öncesinde sosyal medya hesaplarındaki tüm paylaşımlarını silerek ve takipçilerini çıkartarak dikkat çekmişti. Oyuncu, son paylaşımında ise "Challengers" filminin kapağını takipçileriyle paylaşmıştı.

Luca Guadagnino'nun yönettiği "Challengers" filminde Zendaya, Josh O'Connor ve Mile Faist ile birlikte rol alıyor. Film, tenis turnuvasında şampiyon olmak için yarışan üç tenis oyuncusunun hikayesini konu alıyor. Zendaya, Euphoria dizisindeki performansıyla 2022 Emmy Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştı.

İrem Derici'den Gökhan Fırat'a  gönderme İrem Derici'den Gökhan Fırat'a gönderme

Zendaya ile Tom Holland, "Spider-Man: Homecoming" setinde tanışmış ve uzun süre ilişkilerini gizli tutmuşlardı. Ancak 2021 Temmuz'unda arabanın içinde öpüşürken görüntülenmelerinin ardından ilişkilerini resmi olarak açıklamışlardı.