Müge Anlı'nın ünlü psikiyatristini kimse böyle görmemişti Müge Anlı'nın ünlü psikiyatristini kimse böyle görmemişti

Bir dönemin ünlü mankeni Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızı A.Ö.'nün kendisine fiziksel olarak saldırıp, balkona kilitlediğini söylemesiyle gündem olmuştu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın harekete geçmesi üzerine A.Ö. koruma altına almıştı. Kızını bir dönemler çocuk esirgemeye gönderdiğini söyleyen Akkaya, kızımın burnu sürtsün diye yaptım demişti. 

Ayrıyız ama çocuklar için bir aradayız

Yeliz Yeşilmen, Nişantaşı'nda kameralara yakalandı.Eski eşi Ali Uğur Akbaş ile barıştığı haberlerine, "Hiçbir zaman küsmedik. Ayrıyız ama çocuklar için bir aradayız. Benden vazgeçemez. Karı-koca değiliz ama" dedi.

Çocuğun bütün geleceğini mahvetti

13 yaşında kızı olan Yeşilmen, "Boyu beni geçti. 1.75 boyunda, çok hoş. Basından nefret ediyor. Yıldız Tilbe 2, sizi görse saldırır" diye konuştu.

Deniz Akkaya'nın kızıyla sorunlar yaşaması hakkında oyuncu şu sözleri söyledi:

Atlet mevzusu yüzünden ortalığı karıştırdı Deniz. Davalık olduk. Her türlü hakaret etti. İnsan olarak çok üzüldüm. Ergenlik dönemi çok zor. Annenin üzerine yürüyebiliyor çocuk... Ama ben çocuğumu deşifre etmem. Bu yanlış. Çocuğun bütün geleceğini mahvetti. Psikolojik durumu kötü görünüyordu. Benim de psikolojim bozuldu. Kız ve annesi başka anlatıyor. Bana laf düşmez ama anneliği herkes taşıyamıyor. Benim kızım da üstüme yürüdüğü zaman oldu ama yumuşatıyorum hemen. Alttan alıyorum, geçici bir şey. Çocuğuma bağırırsam kaçar gider. Ama zor bir dönem.

Editör: Haber Merkezi