İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli, ikinci kez ebeveyn olmanın mutluluğunu yaşıyor. Bu güzel haberin yanı sıra, İdo Tatlıses'in eşi için yaptığı sürpriz dövme de magazin gündemini salladı. Hatırlarsınız, bir zamanlar futbolcu Caner Erkin de oyuncu Şükran Ovalı için benzer bir jest yapmıştı.

Uraz Kaygılaroğlu Yengeç burcu olduğunu kanıtladı! Uraz Kaygılaroğlu Yengeç burcu olduğunu kanıtladı!

2018 yılında nikah masasına oturan Caner Erkin, eşine olan sevgisini koluna kazıdığı bir dövme ile göstermişti. İdo Tatlıses de bu romantik hareketi takip ederek, eşi Yasemin Şefkatli'nin yüzünü koluna dövme olarak yaptırdı. İkilinin paylaşımları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yasemin Şefkatli, Instagram hesabından eşinin jestini duyurdu ve paylaştığı pozun altına "Bu fotoğrafı ben bile unutmuşum" notunu düştü. Bu romantik an, çiftin sosyal medyada konuşulan gündem maddelerinden biri haline geldi.

Ünlü çiftlerin romantik jestleri, magazin dünyasında dikkat çekmeye devam ediyor. İdo Tatlıses'in eşine yaptığı bu özel dövme, aşk dolu bir anı olarak kalacak gibi görünüyor. Benzer şekilde Caner Erkin'in de geçmişte yaptığı dövme jesti, ünlülerin özel hayatlarına dair ilginç detaylardan biri olarak hafızalarda yer edinmişti. Çiftlerin bu tarz romantik jestleri, hayranlarını şaşırtmaya ve duygusal anlar yaşamalarına neden olmaya devam edecek gibi duruyor.