UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda heyecan dolu bir mücadele yaşandı. Atletico Madrid ile Inter arasında oynanan rövanş maçı nefesleri kesti. Diego Simeone'nin öğrencileri, Civitas Metropolitano Stadı'nda Inter'i konuk etti.

Borussia Dortmund, Şampiyonlar liginde çeyrek finale kaldı Borussia Dortmund, Şampiyonlar liginde çeyrek finale kaldı

İlk maçı 1-0 kazanan Inter, rövanşta da sürpriz yaparak tur atlamayı hedefliyordu. Ancak maçın ilk yarısında Joao Felix'in attığı golle öne geçen Atletico Madrid, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda Inter'in baskısı artarken, bu baskı golle sonuçlandı ve Inter, Lautaro Martinez'in attığı golle skoru 1-1'e getirdi. Maçın normal süresi bu skorla sona erince uzatmalara geçildi.

Fenerbahçe Beko Final Four'da Fenerbahçe Beko Final Four'da

Uzatmalarda da gol sesi çıkmayınca karşılaşma penaltı atışlarına gitti. Penaltı atışlarında Atletico Madrid, 3-2'lik üstünlük sağlayarak tur atlamayı başardı.

Bu sonuçla Atletico Madrid, adını UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline yazdırdı. Çeyrek finaldeki rakibini ise ilerleyen günlerde yapılacak kura çekimi belirleyecek. Milli Futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu maçın sonuna kadar sahada kaldı.