Whatsapp bugün itibariyle 2 milyardan fazla kullanıcıya hizmet vermekte. Facebook’la ortak çalışan Whatsapp uygulaması anlık mesajlaşma uygulamaları arasında en popüler olan uygulama. Bu sebeple Whatsapp hakkında oldukça fazla merak edilen özellik bulumakta. 

Bugün Whatsapp’ın hiç bilinmeyen ve kullanıcılarına zamandan tasarruf ettiren özelliklerini birlikte inceleyelim.

Whatsapp’ın az bilinen özellikleri 

Whatsapp mesajları ‘’görüldü’’ yapmadan nasıl okunur? 

Whatsapp’ta size gelen bir mesajı okumak istiyorsunuz fakat görüldü olduğunun görünmesini istemiyorsunuz diyelim. Bunun için yapmanız gereken iki basit yöntem var. Birincisi okundu bilgisini Whatsapp ayarlar üzerinden kapatabilirsiniz. İkinci ise telefonu nuzu uçak moduna alarak mesajı rahatlıkla okuyabilirsiiz.  Bu sayede bildirim geldiği zaman acele etmeden rahatlıkla mesajı okuyabileceksiniz. 

 whatsappın bu özelliğini kimse bilmiyor

Kendinize mesaj göndere bileceksiniz 

Tüm akıllı telefonlarda not defteri uygulaması bulunmakta. Fakat notlar uygulamasını kullanmak istemiyorsanız ya da notlar uygulamasına bakmak aklınıza gelmiyorsa yapmanız gereken bir Whatsapp grubu oluşturmak oluşturduğunuz Whatsapp grubuna x kişisini ekleyip daha sonra eklediğiniz kişiyi çıkartabilirsiniz böylelikle gruptaki mesajları sadece kendiniz göreceksiniz. 

Instagram'da ortak paylaşım nasıl yapılır? Instagram'da ortak paylaşım nasıl yapılır?

Whatsapp artık internetsiz kullanılabilecek! Whatsapp artık internetsiz kullanılabilecek!