İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları, 37. gününde şiddetlenerek sürerken, İsrail-Filistin savaşını değerlendiren ABD eski Başkanı Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan hakkında söyledikleri dikkat çekti.

Eski Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump TelevisaUnivision'ın sorularını yanıtladığı özel bir bölüme konuk oldu.

9 Kasım saat 22:00'de çeşitli platformlarda yayınlanan röportajda gazeteci Enrique Acevedo, ülkenin durumu ve eski başkanın olası Cumhuriyetçi adayın Beyaz Saray'ı yeniden kazanmayı başarması durumunda yapacağı planlar konuştu.

Programda Trump ABD'deki politik durumu, kendi ve çocukları hakkındaki davaları konuşurken yanı sıra dünyanın gündemleri hakkında da konuşuyor.

Dünyanın gözünün üzerinde olduğu İsrail-Hamas çatışmasına dair de konuşan Trump'ın Erdoğan'a dair söyledikleri dikkat çekti.

TRUMP: ERDOĞAN ÇOK SERT KONUŞTU! BU HİÇ İYİ DEĞİL

ABD eski Başkanı Donald Trump röportajın bu bölümünde dünya savaşının çıkabileceğini vurgu yaptı.

Balıkesir’de gençler Ata Emre Akman için toplandı Balıkesir’de gençler Ata Emre Akman için toplandı

Trump, ''Bölgede 4 milyon, 5 milyon askeri olan büyük ülkeler var. Başkan Erdoğan geçen gün İsrail’e karşı çok sert konuştu. Bu hiç iyi değil. Bazıları gelmeye başlarsa sonunda dünya savaşı çıkar"  ifadelerini kullandı.