Türkiye genelinde Togg'a olan talep giderek artıyor. 2023 yılında yapılan çekilişe katılıp sipariş veremeyen kullanıcılar, Togg'a sahip olma umudunu taşıyarak 5 gün boyunca başvuruda bulundular.

Togg Samimi Haber

Togg T10X modeli için yeni başvuru dönemi başladı. Siparişler, artık çekilişe değil, sipariş sırasına, konfigürasyon özelliklerine ve üretim planlamasına bağlı olarak gerçekleşecek.

Togg Başvuru

Genel sipariş döneminin başlamasıyla birlikte, sipariş ekranları tüm bireysel kullanıcılara açılacak. Togg'un mobil uygulaması Trumore üzerinden başvuruda bulunmak mümkün olacak. App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden indirilebilen Trumore uygulamasını kullanarak kimlik (ID) oluşturulabilecek ve T10X modeline sahip olmak için sipariş verilebilecek.

Togg Başvuru Nasl Yapılır

Hibrit otomobiller için Özel Tüketim Vergisi yüzde 30'a düştü Hibrit otomobiller için Özel Tüketim Vergisi yüzde 30'a düştü

Ayrıca, Togg'un yeni modeli T10F de yerli ve milli imkanlarla üretilecek. Bu fastback model elektrikli otomobil, Türkiye'de en uzun menzile sahip olacak. T10F'nin üretimine 2025 yılında başlanması planlanıyor.

Editör: Elif Erbay